Kaviczky logo

Hatékonyan ápol, természetesen kényeztet.

Kövessen minket!

  →   Blog
  →  spa
  • Ahogyan egyre rövidülnek a nappalok, egyre hűvösebbre, esősebbre fordul az időjárás, úgy vágyunk egyre inkább valami kényeztető pihenésre, egy igaz wellness-hétvégére. A wellness fogalma számos pontos összefonódik a turizmussal és a spa-kifejezéssel. Mi most bevezetünk a wellness szállodák és a spa-kezelések világába!

  • Mi tudjuk, milyen spa-kezelésre vágynak a vendégek egy hotelban. Tudjuk, mi kell ahhoz, hogy egy wellness-pihenés igazi kényeztető élmény legyen. Az évek során rengeteg értékes tapasztalatra tettünk szert ezen a téren, bátran állítjuk: a hotelek szakértői vagyunk! Azt is látjuk, tapasztaljuk (néha szó szerint a saját bőrünkön), hogy sok esetben a hotelek szolgáltatása nem kínál valódi élményt. Hoztunk nektek néhány példát.

  • Tudod, hogy milyen izmok felelősek az arcodon a mosolyért, a pislogásért, a hunyorgásért vagy éppen a rágásért? Ezek bizony a mimikai és a rágóizmok, amelyeket érdemes ugyanúgy karban tartani, edzeni, mint testünk más izmait. Hiszen a megfeszült arcizomzat hatására az arc fáradtnak, megviseltnek, öregnek látszik. Ismerd meg velünk az arcod izmait, és megmutatjuk, hogy hogyan tarthatod karban őket!

  • Nincs is annál kényeztetőbb, mint egy wellness-hotelben ellazulni, elengedni a napi gondokat, a stresszt. Relaxáció, masszázs, spa-élmények! Megmutatjuk, hogy mi hogyan kínáljuk ezt nektek! Pszt! Műhelytitkok a Kaviczky-világából!

  • Nincs annál rosszabb, mint amikor egy kellemetlen meglepetés, egy rossz program beárnyékolja az oly rég várt álomnyaralást. Összegyűjtöttük nektek a leghasznosabb tippeket és tudnivalókat, hogy mire figyeljetek, ha külföldön – vagy éppen belföldön – vesztek igénybe spa-kezelést.