Kaviczky logo

Hatékonyan ápol, természetesen kényeztet.

Kövessen minket!

  →     →     →   Liliomfa virágenergia

Liliomfa virágenergia

FLORA'NERGY Magnolia Liliflora

Használati idő

36 850 Ft (12 Prémium Pont)

50 ml üvegcse spray + díszdoboz

A tápláló virágenergia feltölti a bőrt, amely szinte újjászületik. Gazdag és selymes kényeztetés, a nedvességet a bőrbe mélyíti, javítva ezáltal a textúrát. Különleges előerősítő, azaz aktiválja a bőrre kerülő további hatóanyagokat, de akár önmagában is használható.  Vízoldékony fermentált algákat és réti gyógyvirágokat egyaránt tartalmaz.
A PanFlora’Soul kozmetikumok a lélekre is hatnak: a liliomfa a kedvesség és a befogadás virága.

Állatkísérlet mentes készítmény GMO mentes készítmény Organikus készítmény Vegán készítmény

Részletek

A PanFlora’Soul virágenergiák különleges összetevőt, turmalint is tartalmaznak. Ez a féldrágakő piezolektromos tulajdonságú és ezáltal a fiatal kollagénrostok termelődését serkenti. Enyhe melegségérzetet ad a bőrnek.
A PanFlora’Soul termékek a hagyományos természetes anyagok és a legújabb kozmetikai felfedezések különleges, egyedi ötvözetei. Megtalálhatók bennük a tengeri növények hatóanyagai és a réti virágok, gyógyvirágok olajos és vizes kivonatai, valamint a forradalmi újdonságnak számító deklusztarizált (nano) víz.
A deklusztarizált víz különlegessége a nano méretéből ered. Csak összehasonlításul: ha az emberi hajszálat hosszában egymillió szeletre hasítjuk, akkor kapunk egy nanométert. Az ilyen apró vízmolekulák könnyen bejutnak a sejtekbe, és hatékonyabban szállítják a hatóanyagokat.
A tengeri fermentált hatóanyagok azonnali (15 perc), közép (14 nap) és hosszútávú (90 nap) feszesítő hatást biztosítanak.
A réti gyógyvirágok, illetve ezek olajos és vizes kivonatai jótékonyan hatnak a bőrre, fizikai hatásukon túl jellemzően a lelkiállapotot is befolyásolják.

Hogyan használjam?

A kétfázisú virágenergiát először rázzuk fel, hogy a hatóanyagok összekeveredjenek. Fújjunk egy keveset az arcra és gyengéden mélyítsük be a tenyerünkkel. A készítményt fújhatjuk a tenyerünkbe is, majd ezt követően először a homloknál és az állnál, majd az arc két felén mélyítsük be a bőrbe. Használata során enyhe melegségérzetet ad a bőrnek.

Kaviczky Plusz

Kaviczky Ágnes tanácsa:
A virágenergiák személyes kedvenceim, mindenkinek szívből ajánlom a használatukat. Válasszák ki a lelkiállapotuknak leginkább megfelelő virágenergiát, hogy egyszerre ápolják a testet és a lelket is.
A liliomfa a kedvesség virága. Segíti, hogy jóakarattal és szívélyességgel forduljunk mások és önmagunk felé.  A kedvesség és előzékenység bizalommal és pozitív érzéssel tölt el bennünket és a körülöttünk élőket is.

Összetevők

Aqua (declusterized), Pentylene Glycol, Rosa Damascena Flower Water, Propylene Glycol, Magnolia Biondii Flower Extract, Codium Tomentosum Extract, Chondrus Crispus Extract, Glycerin, Eryngium Maritimum Extract, Extract,Tourmaline,Zinc Gluconate, Magnesium Aspartate, Copper Gluconate, Calcium Gluconate, Gluconolactone, Eryngium, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Hydroxyacetophenone, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate