Kaviczky logo

Hatékonyan ápol, természetesen kényeztet.

Kövessen minket!

  →     →   Karcsúsító testápoló

Karcsúsító testápoló

FORMULA PF™, TENGERI ALGA

Használati idő

29 090 Ft (9 Prémium Pont)

Válasszon kiszerelést!

A zsírbontó tengeri alga és a hólyagmoszat serkenti a keringést, a méregtelenítést.
Narancsbőrre ajánlott.

Állatkísérlet mentes készítmény GMO mentes készítmény Organikus készítmény Vegán készítmény

Részletek

A gazdag testápoló borókát, macadámia diót, grapefruitot tartalmaz, amely segíti a bőrben elraktározott méreganyagok kiürülését, a zsírbontó tengeri alga és a hólyagmoszat pedig serkenti a keringést.
A bőr táplálásáról az egyedülálló Pannon Formula gondoskodik, amely a Hévízi gyógyiszap, a Hévízi gyógyvíz, a természetes gabonakivonatok és a biológiai tisztaságú illóolajok egyedi kombinációja.
A Hévízi iszap gyógyító erejét tudományos vizsgálatok igazolják. Növényi, ásványi hatóanyagok mellett nyomelemeket, természetes antibiotikumokat, anti-allergén anyagokat és antioxidánsokat tartalmaz, amelyek bőrre gyakorolt jótékony hatását a Kaviczky kozmetikumokban élvezheti.

Hogyan használjam?

Kenjünk fel egy keveset a kezelni kívánt száraz testfelületre, majd alaposan dolgozzuk be.

Kaviczky Plusz

Kaviczky Ágnes:
Talán hihetetlen, de az ember egy adott számú zsírsejttel születik. Életünk során a zsírsejtek száma nem növekszik, csak a térfogatuk változik. A Karcsúsító testápoló és a Karcsúsító testbalzsam abban segít, hogy csökkenti a zsírsejtek térfogatát - sajnos, nem egy egész ruhaméretnyit. De jelentősen javítja a bőrképet és segít felvenni a harcot a narancsbőrrel.
A Karcsúsító testápoló hatása fokozható, ha éjszakára Karcsúsító testbalzsamot használunk mellé.

Összetevők

Aqua HÉVÍZ, Corn (Zea mays) Oil, Coco Caprylate/Caprate, Fucus Vesiculosus,Hedera Helix, Hedera Helix, Citrus Aurantium Oil, Rosmarinus Officinais Oil, Glyceryl Stearate, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Sodium Cetearyl Sulfate, Grape Seed (Vitis vinifera) Oil, Stearic Acid, Hydrolyzed Wheat Protein, Urea, Sorbitol, Lysine, PCA, Diglycerin, Lactic Acid, Sodium PCA, Xanthan Gum, Sodium Hydroxymethylglycinate, Salycilyc Acid, Ascorbyl Palmitate,Tocopheryl Acetate,Lecithin, Parfum Organic (Aetheroleum)