Kaviczky logo

Effective care and natural pampering.

Follow Us!

  →   Blog
  →  Kaviczky
  • A nyári bőrápolásnak két alapszabálya van: fényvédelem és hidratálás.  A napsugárzásnak, a napozásnak számos jótékony hatása van, de a veszélyekkel is tisztában kell lenni, hogy a bőrünket meg tudjuk védeni a leégéstől és a károsodástól.

  • A természet patikájában mindig érdemes körülnézni, hiszen csodálatos anyagokkal van tele. És nem pusztán a gyógynövényekre kell gondolni! A drágakövek, féldrágakövek is gyógyító erővel bírnak. A turmalin méregtelenítő, a turmalinpor antiszeptikus hatású.

  • A természet patikájában mindig érdemes körülnézni, hiszen csodálatos gyógynövényekkel van tele. Itt van például a rozmaring, amelyet ősidők óta ismer és használ az emberiség. Gyulladáscsökkentő és antiszeptikus tulajdonságokkal rendelkezik, antioxidáns hatású. Éppen ezért a középkorban fertőtlenítették vele a levegőt, és ma is nagyon sok gyógyhatású termék alapja.

  • Interjú Mohácsi Szabina vezető Kaviczky-kozmetikussal. Mohácsi Szabina a Kaviczky piacra lépése óta dolgozik a termékekkel, és ahogyan mondja, szinte azonnal szerelembe esett a magas hatóanyag-tartalmú, magyar fejlesztésű natúr kozmetikai márkával. Ma a Kaviczky vezető kozmetikusa, akinek a naptára hetekre előre tele van előjegyzésekkel.

  • Májfoltok, pigmentfoltok, öregségi foltok. Legtöbbször az arcon, a nyakon, a dekoltázson és a kézfejen jelennek meg. Az elváltozást az okozza, hogy a bőr pigmentanyaga, a melanin felhalmozódott az adott területen. Az ilyen jellegű foltok kialakulásában a napfénynek, a genetikai tényezőknek, és a hormonális változásoknak van szerepük.

  • 2020-ban is beválasztotta Kaviczky Ágnest, a Kaviczky kozmetikai márka alapítóját a TOP 50 Sikeresek közé!

    Az Évkönyben megjelent cikkből sok érdekesség megtudható Kaviczky Ágnesről: dolgozott kutatóintézetben, majd Párizsban is, mielőtt megalapította saját beauty-brandjét. A Kaviczky márkával pedig beírta nevét a nemzetközi szépségtörténelem nagykönyvébe.