Kaviczky logo

Effective care and natural pampering.

Follow Us!

  →   Training  →   Trainings

1. Education

We provide materials (digital text documents in pdf format) for expert usage in Hungarian, English, German and Russian language.

2. Training

The training course are in Hungarian language.

Tanfolyamra kozmetikusok és kozmetikus tanulók jelentkezhetnek írásban a kaviczky@kaviczky.hu, vagy az agnes.kaviczky@kaviczky.hu útján, illetve telefonon a +36 (23) 399 624, vagy a +36 (20) 353 2345 számon.

Kaviczky Klasszikus természetes kozmetikumok Arcápolási program

A tréningek 1 naposak. A tanfolyam során a hallgatók elméleti (kb. 30%) és gyakorlati (kb. 70%) oktatást kapnak. Megismerkedhetnek a Kaviczky történetével, filozófiájával, komplett arc-nyak, dekoltázs kezelési protokollokkal.

A tanfolyam ára: 25.000 Ft + ÁFA/fő.

Csoportos tréning: Egyazon Szalonból több kozmetikus egy időben történő oktatása során a tréning napi díja: 50.000. Ft + ÁFA

Kaviczky Panflora’Soul és Diamonds (trend teremtő, innovatív és új szemléletű termékeink) természetes kozmetikumok Ápolási program

A tréningek 1 naposak. A tanfolyam során a hallgatók elméleti (kb. 30%) és gyakorlati (kb. 70%) oktatást kapnak. Megismerkedhetnek a Kaviczky történetével, filozófiájával, a trend teremtő , innovatív és új szemléletű termékeink AZONNALI ANTAGING hatásával. Elsajátíthatják az új kezelési protokollokat a kozmetikában, mely során lehetőség adódik az új technikák begyakorlására.

A tanfolyam ára: 45.000 Ft + ÁFA/fő.

Kaviczky Klasszikus természetes kozmetikumok Testápolási program

A tréningek 1 naposak. A tanfolyam során a hallgatók elméleti (kb. 30%) és gyakorlati (kb. 70%) oktatást kapnak. Megismerkedhetnek a Kaviczky történetével, filozófiájával, komplett kezelési protokollokkal, a pakolások elkészítésének elméletével és gyakorlatával. Lehetőség adódik a technikák begyakorlására.

A tanfolyam ára: 25.000 Ft + ÁFA/fő.

Csoportos tréning: Egyazon Szalonból több kozmetikus egy időben történő oktatása során a tréning napi díja: 50.000. Ft + ÁFA

Kaviczky Klasszikus protokoll masszázs tanfolyam

A Kaviczky protokoll masszázs a cég által kifejlesztett speciális, az idegvégpontokat stimuláló, kiegyensúlyozó és ellazító hatású masszázstechnika. Az 1 napos tanfolyam során lehetőség nyílik a masszázsfogások elsajátítására, begyakorlására.

A tanfolyam ára: 25.000 Ft + ÁFA

Csoportos tréning: Egyazon Szalonból több kozmetikus egy időben történő oktatása során a tréning napi díja: 50.000. Ft + ÁFA

Tréning külső helyszínen

Amennyiben a Partner igényli, hogy az általa megjelölt helyszínen - nem pedig a Balatoni. u. 66., Kaviczky tréning központban történjen az oktatás - erre is lehetőséget biztosítunk. Ebben az esetben az utazás és parkolás, valamint a további tréninggel kapcsolatos felmerülő költségek számla alapján történő elszámolása többlet kiadást jelent a Megrendelő/Partner részére.