Kaviczky logo

Effective care and natural pampering.

Follow Us!

  →   Blog
  →  kozmetika
  • Néhány éve még a liposzómás termékek számítottak forradalmi újdonságnak a kozmetikai piacon, ma már a nanoszomás kozmetikumok jelentik a trendet. A jövő az intelligens peptideké. Az organikus hatóanyagok, a lélekre is ható természetes szépítők pedig reneszánszukat élik. Az új évtized trendjeiről Kaviczky Ágnessel beszélgettünk, aki annyit elárult: a Kaviczky is készül fejlesztésekkel az új évtizedre.   

  • A környezet védelme közös ügyünk. Mindannyiunknak tenni kell érte, különben a saját és gyermekeink jövőjét veszélyeztetjük! Intő jelek a hatalmas erdőtüzek az Amazonas mentén és Szibériában. A Kaviczky évek óta elkötelezett támogatója a környezetvédelemnek, és bizton állíthatjuk, hogy a kozmetikai ipar is tud tenni a klímakatasztrófa ellen! Nézzünk konkrét példákat!

  • Nincs annál rosszabb, mint amikor egy kellemetlen meglepetés, egy rossz program beárnyékolja az oly rég várt álomnyaralást. Összegyűjtöttük nektek a leghasznosabb tippeket és tudnivalókat, hogy mire figyeljetek, ha külföldön – vagy éppen belföldön – vesztek igénybe spa-kezelést.