Kaviczky logo

Effective care and natural pampering.

Follow Us!

  →   Blog
  • Tudod, hogy milyen izmok felelősek az arcodon a mosolyért, a pislogásért, a hunyorgásért vagy éppen a rágásért? Ezek bizony a mimikai és a rágóizmok, amelyeket érdemes ugyanúgy karban tartani, edzeni, mint testünk más izmait. Hiszen a megfeszült arcizomzat hatására az arc fáradtnak, megviseltnek, öregnek látszik. Ismerd meg velünk az arcod izmait, és megmutatjuk, hogy hogyan tarthatod karban őket!

  • Nincs is annál kényeztetőbb, mint egy wellness-hotelben ellazulni, elengedni a napi gondokat, a stresszt. Relaxáció, masszázs, spa-élmények! Megmutatjuk, hogy mi hogyan kínáljuk ezt nektek! Pszt! Műhelytitkok a Kaviczky-világából!

  • Ha örülünk, majd kiugrunk a bőrünkből. Betegen hamuszürkék vagyunk, a félelemtől pedig sápadtak. Ha valami kellemes vagy épp borzongató érzés ér minket, lúdbőrösek leszünk. Mindezek a szólások és reakciók jól mutatják, hogy a bőrünk egy érzékeny védőburok, amely belsőnket, lelki állapotunkat is láttatja a külvilággal.

  • Nincs annál rosszabb, mint amikor egy kellemetlen meglepetés, egy rossz program beárnyékolja az oly rég várt álomnyaralást. Összegyűjtöttük nektek a leghasznosabb tippeket és tudnivalókat, hogy mire figyeljetek, ha külföldön – vagy éppen belföldön – vesztek igénybe spa-kezelést.

  • Ez bizony a turmalin! Már az ókorban is ismerték, de csak az 1700-as évek elején jelent meg Európában. Különlegessége a színgazdasága: a feketétől az ibolyán át a zöldig terjed. S van még egy érdekes tulajdonsága is… Életre kelti a bőrt!

  • Már készülsz a nyaralásra? Szeretnél magadnak egészséges, napbarnított bőrt? Nézzük át, mire kell odafigyelni, hogy a napozás ne ártson a bőrödnek és a nyaralás ne a leégésről szóljon! Soha ne menj napra megfelelő fényvédő krém nélkül és napozás után nagyon figyelj oda a hidratálásra!