Kaviczky logo

Effective care and natural pampering.

Follow Us!

  →     →   Amikor tényleg élmény a pihenés!
h

Amikor tényleg élmény a pihenés!

Nincs is annál kényeztetőbb, mint egy wellness-hotelben ellazulni, elengedni a napi gondokat, a stresszt. Relaxáció, masszázs, spa-élmények! Megmutatjuk, hogy mi hogyan kínáljuk ezt nektek! Pszt! Műhelytitkok a Kaviczky-világából!

A Kaviczky-kezeléseket számos hotelben igénybe vehetitek. Szakértelmünk, tapasztalataink alapján bátran állítjuk, hogy a hotelek és az élmények szakértői vagyunk, pontosan tudjuk, milyen kényeztetésre vágyik egy vendég.

Azt valljuk, hogy ahhoz, hogy valami igazán élmény legyen, mind az öt érzékünkre – látás, szaglás, hallás, ízlelés, érintés - hatnia kell. Ez biztosítja a maximális élményt, az ellazulást és a testi-lelki feltöltődést.

Hogyan is néz ki egy hamisítatlan Kaviczky élmény-kezelés?

A szállodákban részletes információkat adnak a különböző Kaviczky-kezelésekről, amelyek ápolják a testet és a lelket is. Kozmetikusaink, terapeutáink magasan képzett szakemberek, akik elkötelezettek abban, hogy valódi élményt adjanak a vendégeknek. Már megjelenésükkel, visszafogott eleganciájukkal is a Kaviczky értékeit képviselik. Bátran kérdezz tőlük a kezelésekről, illetve ha bizonytalan vagy, nyugodtan bízd rájuk magad! 

Terapeutáink a kezelőhelyiségben rendezett és tiszta környezetben fogadják a vendéget. Az ellazulást segíti a halk zene, a légies, nem tolakodó enteriőr-illat, a gyertyafény, a kellemes hőmérséklet és a vendég részére bekészített tea vagy frissítő.

Mindig nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a vendégeknek megfelelő információt adjunk a kezelések menetéről, a felhasznált kozmetikumokról. Fontos értéknek tartjuk, hogy a Kaviczky-kozmetikumok állatkísérlet-mentes, vegán termékek, amelyek Magyarország és a Kárpát-medence természeti értékeinek felhasználásával készülnek.

Ha csak most ismerkedsz a Kaviczy-termékekkel, terapeutáink szívesen megmutatják neked a készítményeket. Nyugodtan nézd meg, szagold meg, tapintsd meg azokat. Hidd el, nem fogsz csalódni!

Egy igazán frissítő spa-élményhez mi mindenképpen javasoljuk, hogy próbáld ki valamelyik masszázst! Az arc-masszázs segíti a szövetek feszességének megőrzését, így csökkenti az öregedési folyamatokat.  A lágy, szinte simogató mozdulatok enyhítik a stressz káros hatását, oldják a feszültséget, segíti az ellazulást, a relaxációt és fantasztikus hatással vannak a bőrre. Hasonló pozitív hatásai vannak egy kellemes karmasszázsnak is.

A megszerzett élményt a kezelés végén akár haza is viheted, hiszen szakembereink a bőrödnek és a hangulatodnak legmegfelelőbb készítményt fogják ajánlani!

Ezért vagyunk mi a hotelek és a spa-élmények szakértői! Ha belföldön nyaralsz, keress minket a kedvenc szállodádban!