Kaviczky logo

Hatékonyan ápol, természetesen kényeztet.

Kövessen minket!

  →     →   Testradír

Testradír

FORMULA PF™, ANANÁSZ  termohatással

Használati idő

17 500 Ft (5 Prémium Pont)

Válasszon kiszerelést!

A zselés anyag kíméletesen távolítja el az elhalt hámréteget, így a bőr tökéletesen tiszta, felszíne egyenletes és selymes lesz. Thermo hatású készítmény. Minden bőrtípusra. Kizárólag testen alkalmazható!

Állatkísérlet mentes készítmény GMO mentes készítmény Organikus készítmény Vegán készítmény

Részletek

A Testradír hatóanyagai, az ananász és a citrus kivonatok, egyszerre tisztítják a bőrt enzimes illetve mechanikai úton, visszaadva ezzel a bőr természetes ragyogását, frissességét.  A Testradírban apró piros gömbök, úgynevezett cellulózgömbök láthatók, amelyek A-, E- és F-vitamint tartalmaznak. Használat során a gömbök elolvadnak, a bennük lévő hatóanyag felszívódik.
A Testradír thermo hatású készítmény, átmelegíti a bőrt, ezért kizárólag testen alkalmazható!
A bőre táplálásáról az egyedülálló Pannon Formula gondoskodik, amely a Hévízi gyógyiszap, a Hévízi gyógyvíz, a természetes gabonakivonatok és a biológiai tisztaságú illóolajok egyedi kombinációja.
A Hévízi iszap gyógyító erejét tudományos vizsgálatok igazolják. Növényi, ásványi hatóanyagok mellett nyomelemeket, természetes antibiotikumokat, anti-allergén anyagokat és antioxidánsokat tartalmaz, amelyek bőrre gyakorolt jótékony hatását a Kaviczky kozmetikumokban élvezheti.

Hogyan használjam?

A zselés anyagból kenjünk fel egy keveset a kezelni kívánt száraz testfelületre. Dörzsöljük, amíg a benne lévő piros gömbök elolvadnak, majd mossuk le langyos vízzel. Amikor a bőr vízzel érintkezik, a bőr kipirosodik. Ne ijedjen meg, ez nem allergia, hanem a thermohatás! Kizárólag testen alkalmazható!

Kaviczky Plusz

Kaviczky Ágnes tanácsa:
A testradírt érdemes olyan testfelületeken alkalmazni, mint a dekoltázs, a mell, a felkar valamint a csípő, a fenék és a combok. Segíti a méregtelenítést és extra vitaminokkal látja el a bőrt.
A testradírt, akárcsak az arcradírt este használjuk és utána nem ajánlott – mondhatni: tilos – napra menni. A frissen radírozott bőr ugyanis napfény hatására könnyen pigmentálódik, azaz a felszínén megjelenthetnek a nem kívánt pigment-foltok.

Összetevők

Aqua HÉVÍZ, Cellulose and Fucus Vesicolusus Extract, Glycerin, Hydrolyzed Wheat Protein, Urea, Sorbitol, Lysine, PCA, Diglycerin, Lactic Acid, Sodium PCA, Lemon (Citrus lemonum), Passion fruit (Passiflora edulis), Grape (Vitis vinifera), Pineapple (Ananas sativus) Fruits Extract, Lactose,Cellulose,Hydroxypropyl Methylcellulose,CI 77491,Tocopheryl Acetate, Sodium Hydroxymethylglycinate, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Benzyl Nicotinate, Parfum Organic (Aetheroleum)