Kaviczky logo

Hatékonyan ápol, természetesen kényeztet.

Kövessen minket!

  →     →   Szérum hidratáló

Szérum hidratáló

FORMULA PF™, ÁRPATEJ, TARA FA , SZŐLŐMAGOLAJ

Használati idő

34 980 Ft (11 Prémium Pont)

30 ml pumpás üvegtégely + díszdoboz

A bőr mélyebb rétegeibe eljutva természetes anyagokkal hidratálja és kisimítja a bőrt. Összetevőinek köszönhetően hatását hosszú órákon keresztül megőrzi a bőrön, amely így sokáig kellemesen hidratált, selymes érzést ad.
Kifejezetten száraz, vízhiányos bőrre.

Állatkísérlet mentes készítmény GMO mentes készítmény Organikus készítmény Vegán készítmény

Részletek

A Szérum hidratáló olyan természetes anyagokkal pótolja a bőr nedvesség tartalmát, mint a selymes árpatej, a szőlőmagolaj és a tara fa. Az arcbőr visszanyeri hidratáltságát és szinte újjászületik. Hidrokolloidos háromdimenziós mátrix struktúra.
A bőr táplálásáról az egyedülálló Pannon Formula gondoskodik, amely a Hévízi gyógyiszap, a Hévízi gyógyvíz, a természetes gabonakivonatok és a biológiai tisztaságú illóolajok egyedi kombinációja.
A Hévízi iszap gyógyító erejét tudományos vizsgálatok igazolják. Növényi, ásványi hatóanyagok mellett nyomelemeket, természetes antibiotikumokat, anti-allergén anyagokat és antioxidánsokat tartalmaz, amelyek bőrre gyakorolt jótékony hatását a Kaviczky kozmetikumokban élvezheti.

Hogyan használjam?

Az előzetes tisztítást követően vigyünk fel néhány cseppet az arcra, a nyakra és a dekoltázsra, majd gyengéd körkörös mozdulatokkal simítsuk be a bőrbe. Nem kell leöblíteni.
Érdemes negyedévente, az évszakok változását követve, kúraszerűen alkalmazni, hogy valóban a kívánt hatást érjük el.
A kúra egy hónapig tart, ilyenkor napi rendszerességgel használjuk az arcon, a nyakon és a dekoltázson is.
Fontos, hogy a szérum fölé mindig használjunk olyan krémet, amely a felhám hidratáltságát is biztosítja

Kaviczky Plusz

Képzeljen el egy vízzel töltött léggömböt. Felszíne sima és ruganyos. De mi történik, ha kiengedünk belőle egy kevés vizet? Elkezd összeesni, ráncosodni, elveszíti rugalmasságát. Nagyon képletesen így működnek a sejtjeink is. Ha kevés vizet kapnak, szinte szó szerint szomjaznak, működésükben zavar áll be és ezt rögtön tapasztaljuk is a bőrünkön. Ezért elengedhetetlen, hogy naponta gondoskodjunk bőrünk hidratálásáról és az éltető vizet a bőr lehető legmélyebb rétegeibe jutassuk el.
Fontos, hogy a szérum fölé mindig használjunk olyan krémet, amely a felhám hidratáltságát is biztosítja.

Összetevők

Aqua HÉVÍZ, (Hydrolized) Caesalpinia spinoza Gum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Hydrolyzed Wheat Protein, Urea, Sorbitol, Lysine, PCA, Diglycerin, Lactic Acid, Sodium PCA, Aqua, Barley (Hordeum vulgare) Milk, Grape Seed (Vitis vinifera) Oil, Coco Caprylate/Caprate, Cetearyl Glucoside, Glycerin, Glyceryl Stearate, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Aqua, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Hydroxypropy lGuar, Ascorbyl Palmitate,Tocopheryl Acetate,Lecithin, Parfum Organic (Aetheroleum)