Kaviczky logo

Hatékonyan ápol, természetesen kényeztet.

Kövessen minket!

  →     →   Karcsúsító testbalzsam

Karcsúsító testbalzsam

FORMULA PF™, BORÓKA

Használati idő

32 000 Ft (10 Prémium Pont)

500 ml flakon

A Karcsúsító testbalzsamban található zsírbontó tengeri alga és a hólyagmoszat serkenti a keringést, a méregtelenítést.
Narancsbőrre ajánlott.

Állatkísérlet mentes készítmény GMO mentes készítmény Organikus készítmény Vegán készítmény

Részletek

A gazdag és tápláló Karcsúsító testbalzsam borókát, macadámia diót, grapefruitot tartalmaz, amely segíti a bőrben elraktározott méreganyagok kiürülését, a zsírbontó tengeri alga és a hólyagmoszat pedig serkenti a keringést.
A bőr táplálásáról az egyedülálló Pannon Formula gondoskodik, amely a Hévízi gyógyiszap, a Hévízi gyógyvíz, a természetes gabonakivonatok és a biológiai tisztaságú illóolajok egyedi kombinációja.
A Hévízi iszap gyógyító erejét tudományos vizsgálatok igazolják. Növényi, ásványi hatóanyagok mellett nyomelemeket, természetes antibiotikumokat, anti-allergén anyagokat és antioxidánsokat tartalmaz, amelyek bőrre gyakorolt jótékony hatását a Kaviczky kozmetikumokban élvezheti.

Hogyan használjam?

Kenjünk fel egy keveset a kezelni kívánt száraz testfelületre, majd alaposan dolgozzuk be a bőrbe.

Kaviczky Plusz

Kaviczky Ágnes tanácsa:
A Karcsúsító testbalzsammal hatékonyan kezelhető a narancsbőr, de a hatás nem egyik napról a másikra jelentkezik! Sajnos a narancsbőr makacs kellemetlenség , folyamatos odafigyeléssel azonban visszaszorítható.
A Karcsúsító testbalzsam használata elsősorban éjszakára ajánlott. Nappalra a Karcsúsító testápoló használatát ajánljuk. A két készítmény együttes alkalmazása fokozza a hatást.

Összetevők

Aqua HÉVÍZ, Zea Mays, Buxus Chinensis, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Macademia Ternifolia, Glucose Sesquistearate, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Lecithin, Cinnamonumcassia, Citrus Grandis, Juniperus Communis, Essential Oils