Kaviczky logo

Hatékonyan ápol, természetesen kényeztet.

Kövessen minket!

  →     →     →   BOLDOGSÁG

BOLDOGSÁG

Használati idő

58 000 Ft (19 Prémium Pont)

díszdoboz

A boldogság ott van mindannyiunkban, csak észre kell venni a mindennapokban azokat a dolgokat, amelyek segítenek, hogy ez a fantasztikus érzés a felszínre törjön. Ebben számíthatsz a Kaviczky Boldogság csomagban található kozmetikumokra. A smaragd az örök fiatalság és a remény jelképe, oldja a bánatot, míg a rózsa felpezsdíti a lelket, örömet ad.

A csomag tartalma

Smaragd csepp (15ml üvegcse cseppentő + díszdoboz) + Fehér liliom tisztító balzsam /FLORA'BALM Lilium (50ml tégely+díszdoboz)

Diamonds Smaragd csepp lágyan: egybeolvadva a bőrrel minimalizálja a ráncok megjelenését és segít megőrizni a bőr tónusát.

PanFlora’Soul Fehér liliom tisztító balzsam: hatékonyan tisztítja a bőrt, eltávolítja a sminket, és más szennyeződéseket, miközben intenzíven hidratálja és védi a bőrt.

Egy termékben ötvözi az arctisztító, a tonik és az ápoló krém hatását, plusz a pihe-puha bababőr élményével kényeztet.
Mindennapos használatra.
A PanFlora’Soul kozmetikumok a lélek ápolói is: a liliom a nőiesség virága, segít harmóniába kerülni önmagunkkal.

A csomag ára:

58.000 Ft  + választhat még egy Kaviczky ajándékcsomagot ingyen

Állatkísérlet mentes készítmény GMO mentes készítmény Organikus készítmény Vegán készítmény
Kosárba

Részletek

Diamonds Smaragd csepp/EMERALD drops

Mélyreható hidratálás és intenzív ápolás a smaragd fényével. Érett, vízhiányos arcbőrre. Mindennapos használatra. A Diamonds kozmetikumokban a drágakő-őrleményt – a mannitol nevű fehérjéhez kapcsolva – egy speciális zselégömb tartalmazza, amely a bőrön a testhő és enyhe masszírozás hatására felolvad. A benne lévő mannitol elősegíti, hogy a drágakövek akadálytalanul bejussanak a bőr mélyebb rétegeibe. A hatóanyagok újraépítik a bőrt, a bőrmátrix teljes átalakulását eredményezik. Klinikailag bizonyított, hogy a bőr feszesebbé válik. A drágakövek erejükkel megvédik a sejteket a stressz okozta károsodástól és a bőr mélyebb rétegeiben is csökkentik az UV-sugárzás ártalmait.

Fehér liliom tisztító balzsam /FLORA'BALM Lilium

A PanFlora’Soul termékek a hagyományos természetes anyagok és a legújabb kozmetikai felfedezések különleges, egyedi ötvözetei. Megtalálhatók bennük a tengeri növények hatóanyagai és a réti virágok, gyógyvirágok olajos és vizes kivonatai, valamint a forradalmi újdonságnak számító deklusztarizált (nano) víz.
A deklusztarizált víz különlegessége a nano méretéből ered. Csak összehasonlításul: ha az emberi hajszálat hosszában egymillió szeletre hasítjuk, akkor kapunk egy nanométert. Az ilyen apró vízmolekulák könnyen bejutnak a sejtekbe, és hatékonyabban szállítják a hatóanyagokat.
A tengeri fermentált hatóanyagok azonnali (15 perc), közép (14 nap) és hosszútávú (90 nap) feszesítő hatást biztosítanak.
A réti gyógyvirágok, illetve ezek olajos és vizes kivonatai jótékonyan hatnak a bőrre, fizikai hatásukon túl jellemzően a lelkiállapotot is befolyásolják.

Hogyan használjam?

Diamonds Smaragd csepp/EMERALD drops

Cseppentsünk az ujjainkra egy-egy csepp koncentrátumot. A szem környékét elkerülve finom, de határozott körkörös mozdulatokkal masszírozzuk be a cseppeket a bőrbe. Kb. 2-3 perces masszírozás elegendő ahhoz, hogy a drágakő-őrleményt tartalmazó speciális zselé-gömbök felolvadjanak, és a bennük lévő hatóanyagok a gyengéd mechanikai hatás rásegítésével a bőrbe jussanak. Nem kell leöblíteni.

Fehér liliom tisztító balzsam /FLORA'BALM Lilium

Vegyünk két borsónyi tisztító balzsamot a tenyerünkre és simítsuk össze. Majd az egyik tenyerünket tegyük a homlokra, a másikat az állra és gyengéden simítsuk be. Majd a tenyerünket helyezzük az arcra, ott is simítsuk be. Lassan, gyengéden, szinte masszírozó mozdulatokkal dolgozzuk be a bőrbe.
Fontos, hogy lassan dolgozzunk, elegendő időt szánjunk a tisztításra, mert a krém akkor hat igazán, ha kissé átmelegedett. Alkalmazhatjuk a szem érzékeny területén is, mert nem irritál. Végül öblítsük le kellemesen meleg vízzel.
Az arctisztítás élményét fokozhatjuk meleg, nedves mosdókesztyűk használatával.

Kaviczky Plusz

Kaviczky Ágnes tanácsa: A liliom a tisztaság, az ártatlanság, a nőiesség és a fény szimbóluma, a végtelen szépség virága. Ebbe az irányba alakítja egyéniségünket, és befolyásolja kisugárzásunkat, ragyogóvá teszi belső fényünket.

A smaragd a gyémánt mellett az egyik legértékesebb drágakő, amely gyógyító és misztikus erővel rendelkezik. Az örök forrás és fiatalság, valamint a halhatatlanság szimbóluma. Felgyorsítja a gyógyulási folyamatot, tisztító és méregtelenítő hatása van. A smaragd a megújulás és a remény jelképe is, ezért érzelmileg oldja a bánatot és a lelki fájdalmat.

Összetevők