Kaviczky logo

Hatékonyan ápol, természetesen kényeztet.

Kövessen minket!

  →     →     →   NYUGTATÓ REGENERÁLÁS

NYUGTATÓ REGENERÁLÁS

Használati idő

22 245 Ft (7 Prémium Pont)

díszdoboz

CSOMAG TARTALMA:

  • Szérum vitalizáló PF™ ÉDESMANDULA TEJ, BÚZA PROTEIN, KARITÉ (50ml tubus)
  • Éjszakai regeneráló krém PF™ YAM GYÖKÉR (15 ml üvegtégely)

Szérum vitalizáló A bőr mélyebb rétegeibe eljutva veszi fel a harcot a bőr öregedésével szemben. Anti-aging hatású. Érett, vitalitását vesztett bőr számára.

Éjszakai regeneráló krém Az éjszaka folyamán intenzíven és látványosan újrastrukturálja a bőrt. Érett, vitalitását vesztett bőr számára.

AKCIÓ! 27.810 Ft helyett 22.245Ft

Állatkísérlet mentes készítmény GMO mentes készítmény Organikus készítmény Vegán készítmény

Részletek

A Szérum vitalizáló olyan természetes anyagokkal teszi újra élővé a bőrt, mint az édesmandula tej, a szőlőmagolaj és a karité. Az arcbőr visszanyeri vitalitását, szinte újjászületik. A bőr táplálásáról az egyedülálló Pannon Formula gondoskodik, amely a Hévízi gyógyiszap, a Hévízi gyógyvíz, a természetes gabonakivonatok és a biológiai tisztaságú illóolajok egyedi kombinációja. A Hévízi iszap gyógyító erejét tudományos vizsgálatok igazolják. Növényi, ásványi hatóanyagok mellett vitaminokat, természetes antibiotikumokat, anti-allergén anyagokat és antioxidánsokat tartalmaz, amelyek bőrre gyakorolt jótékony hatását a Kaviczky kozmetikumokban élvezheti.

Az Éjszakai regeneráló krém A Nappali tápláló krém éjszakai megfelelője.
Az éjszaka a bőr regenerálódásának, sejtépítésének időszaka. A regeneráló formula specifikusan összeállított növényi hatóanyagai – a vad yamgyökér, a ginseng és a ginkgo biloba – ezen folyamatokat segítik elő.

Hogyan használjam?

Szérum vitalizáló: Az előzetes tisztítást követően vigyünk fel néhány cseppet az arcra, a nyakra és a dekoltázsra, majd gyengéd körkörös mozdulatokkal simítsuk be a bőrbe. Nem kell leöblíteni. Érdemes negyedévente, az évszakok változását követve, kúraszerűen alkalmazni, hogy valóban a kívánt hatást érjük el. A kúra egy hónapig tart, ilyenkor napi rendszerességgel használjuk az arcon, a nyakon és a dekoltázson is. Fontos, hogy a szérum fölé mindig használjunk olyan krémet, amely a felhám hidratáltságát is biztosítja.

Éjszakai regeneráló krém: Az előzetesen letisztított bőrre használjuk. Vegyünk a tenyerünkbe egy kevés krémet, majd az arcunk középvonalától kifelé, a fül felé haladva gyengéd mozdulatokkal simítsuk a bőrbe.

Kaviczky Plusz

Mi a különbség a szérumok, a nappali és éjszakai ápoló krémek, valamint a maszkok között? Képzeljünk el egy fát! A szérum az, ami a gyökereket táplálja, vagyis ez a bőr mélyebb rétegeibe is eljut, a sejtközpontokat táplálja. A krém olyan a bőrnek, mint az eső a lombkoronának. A maszk pedig az, amitől szép zöldek a levelek.  

Kaviczky Ágnes tanácsa: Az egyik kényeztető szépségápolási titkom az otthoni mini-spa program. Jelöljünk ki egy napot erre, amikor lélekben is készülünk az ápolásra. A kezelésre elegendő 30 perc is, de egy hétre felölti a lelkünket és széppé varázsolja a bőrünket. A programot kezdjük egy radírozással, majd használjuk a regeneráló maszkot. Közben hallgassunk kellemes zenét és a napi gondok helyett koncentráljunk arra, hogy a hatóanyagok hogyan táplálják a bőrt.

Összetevők