Kaviczky logo

Hatékonyan ápol, természetesen kényeztet.

Kövessen minket!

  →     →     →   NE ÉGESD MAGAD

NE ÉGESD MAGAD

Használati idő

47 730 Ft (15 Prémium Pont)

díszdoboz

Fénylő napvédelem (200 ml flakon) + Rubin csepp (15 ml üvegcse cseppentő + díszdoboz)

Ha biztonságos nyaralásra vágyik, mindenképpen gondoskodjon bőre biztonságáról is!

Ebben segít Önnek a NE ÉGESD MAGAD csomagunk.   

A Classic Fénylő napvédelem megóvja bőrét, a fizikai fényszűrő mellett kiváló fényvédelmet is biztosít, mind külsőleg, mind sejtszinten. A növényi kivonatok és az ásványi anyagok segítenek hárítani a bőrt érő káros hatásokat. Az aranypigment-szemcsék visszaverik a napsugarakat, ezzel is védik a bőrt, miközben finoman ragyogó színt kölcsönöznek neki.

Minden bőrállapotra ajánlott.

Az arcbőr szépségének megőrzésére a DIAMONDS Rubin szépségcseppet ajánljuk! Igazi nyári arcápoló, hiszen a rubin a tűz és a szenvedély drágaköve. 

AKCIÓ! 47.730 Ft helyett 23.865 Ft

Állatkísérlet mentes készítmény GMO mentes készítmény Organikus készítmény Vegán készítmény

Részletek

A Classic termékcsalád különlegességét a Kaviczky által megalkotott Pannon Formula

(FORMULA PF™) adja, amely a Hévízi gyógyiszap, a Hévízi gyógyvíz, a természetes gabonakivonatok és a biológiai tisztaságú illóolajok egyedi kombinációja. Ez az innovatív formula biztosítja a Classic termékek fantasztikus hatását, a fiatalos, selymes és bársonyos bőr élményét.

Stílus, szépség, ragyogás. Ezt nyújtja a Kaviczky Diamonds termékcsaládja, amely rendkívül intenzív hatást garantál a bennük lévő drágakövek és a deklusztarizált (nano) víz erejével.
A Diamonds kozmetikumokban a drágakő-őrleményt – a mannitol nevű fehérjéhez kapcsolva – egy speciális zselégömb tartalmazza, amely a bőrön a testhő és enyhe masszírozás hatására felolvad. A benne lévő mannitol elősegíti, hogy a drágakövek akadálytalanul bejussanak a bőr mélyebb rétegeibe. A hatóanyagok újraépítik a bőrt, a bőrmátrix teljes átalakulását eredményezik. Klinikailag bizonyított, hogy a bőr feszesebbé válik.
A drágakövek erejükkel megvédik a sejteket a stressz okozta károsodástól és a bőr mélyebb rétegeiben is csökkentik az UV-sugárzás ártalmait.
A hatóanyagok bevitelét támogatja a deklusztarizált víz is, amelynek különlegessége a nano méretéből ered. Csak összehasonlításul: ha az emberi hajszálat hosszában egymillió szeletre hasítjuk, akkor kapunk egy nanométert. Az apró vízmolekulák könnyen bejutnak a sejtekbe, és hatékonyabban szállítják a hatóanyagokat.

Hogyan használjam?

CLASSIC Fénylő napvédelem: Kenjen fel egy keveset a kezelni kívánt száraz testfelületre, majd simítsa be a bőrbe. Nem ragad, nem tapad, azonnal felszívódva kellemes selymes bőrérzetet ad.

DIAMONDS Rubin cseppek: Cseppentsünk az ujjainkra egy-egy csepp koncentrátumot. A szem környékét elkerülve finom, de határozott körkörös mozdulatokkal masszírozzuk be a cseppeket a bőrbe. Kb. 2-3 perces masszírozás elegendő ahhoz, hogy a drágakő-őrleményt tartalmazó speciális zselé-gömbök felolvadjanak, és a bennük lévő hatóanyagok a gyengéd mechanikai hatás rásegítésével a bőrbe jussanak. Nem kell leöblíteni.

Kaviczky Plusz

Tudta, hogy a bőr egyik legnagyobb ellensége a napsugárzás? Az UV-B sugarak mértékletesen „fogyasztva” jótékonyan hatnak a bőrre, elősegítik a csontképződést, de nagy mennyiségben leégést okoznak és hosszú távon a bőrrák kialakulásáért is felelősek. Az UV-B sugarak behatolnak a hámrétegbe és roncsolják a sejtfal védelmi funkcióját.

Az UV-A sugarak egészen az irhába hatolnak, és ott tönkreteszik a sejteket, a kötőszöveteket, a kollagén- és az elasztinállományt. Vagyis éppen a bőr fiatalos megjelenéséért, rugalmasságáért felelős anyagokat. Az UV-A sugarak áthatolnak a felhőkön is, vagyis a sugárzás akkor is éri a bőrünket, amikor nem is gondoljuk.

Ezért kora tavasztól érdemes napvédőt használni a bőr megóvása érdekében!

Összetevők