Kaviczky logo

Hatékonyan ápol, természetesen kényeztet.

Kövessen minket!

  →     →     →   BIZALOM

BIZALOM

Használati idő

58 000 Ft (19 Prémium Pont)

díszdoboz

Úgy tartják, a bizalom olyan kötelék, amely az odafigyelésből és a megértésből épül fel. A Kaviczky Bizalom csomagban lévő kozmetikumok abban segítik a lelkünket, hogy képesek legyünk bizalommal és elfogadással lenni mások és magunk iránt.

A csomag tartalma:

Zafír csepp (15ml üvegcse cseppentő+díszdoboz) + Szőlővirág Tisztító balzsam/FLORA'BALM Vitis Flos (50ml airless+díszdoboz)

Diamonds Zafír csepp: lágyan egybeolvadva a bőrrel minimalizálja a ráncok megjelenését és segít megőrizni a bőr tónusát. Érzékelhetően simább, egyenletesebb bőrképet biztosít.

PanFlora’Soul Szőlővirág tisztító balzsam: hatékonyan tisztítja a bőrt, eltávolítja a sminket, és más szennyeződéseket, miközben intenzíven hidratálja és védi a bőrt.

A csomag ára:

58.000 Ft + választhat még egy Kaviczky ajándékcsomagot ingyen

Állatkísérlet mentes készítmény GMO mentes készítmény Organikus készítmény Vegán készítmény
Kosárba

Részletek

Diamonds Zafír csepp/ Diamonds SAPPHIRE drops

Mélyreható hidratálás és intenzív ápolás a zafír tiszta fényével. Tónusát vesztett arcbőrre. Mindennapos használatra. A Diamonds kozmetikumokban a drágakő-őrleményt – a mannitol nevű fehérjéhez kapcsolva – egy speciális zselégömb tartalmazza, amely a bőrön a testhő és enyhe masszírozás hatására felolvad. A benne lévő mannitol elősegíti, hogy a drágakövek akadálytalanul bejussanak a bőr mélyebb rétegeibe. A hatóanyagok újraépítik a bőrt, a bőrmátrix teljes átalakulását eredményezik. Klinikailag bizonyított, hogy a bőr feszesebbé válik. A drágakövek erejükkel megvédik a sejteket a stressz okozta károsodástól és a bőr mélyebb rétegeiben is csökkentik az UV-sugárzás ártalmait.

PanFlora’Soul Szőlővirág Tisztító balzsam/FLORA'BALM Vitis Flos

Hatékonyan tisztítja a bőrt, eltávolítja a sminket, és más szennyeződéseket, miközben intenzíven hidratálja és védi a bőrt. Egy termékben ötvözi az arctisztító, a tonik és az ápoló krém hatását, plusz a pihe-puha bababőr élményével kényeztet.  Mindennapos használatra. A PanFlora’Soul termékek a hagyományos természetes anyagok és a legújabb kozmetikai felfedezések különleges, egyedi ötvözetei. Megtalálhatók bennük a tengeri növények hatóanyagai és a réti virágok, gyógyvirágok olajos és vizes kivonatai, valamint a forradalmi újdonságnak számító deklusztarizált (nano) víz. A deklusztarizált víz különlegessége a nano méretéből ered. Csak összehasonlításul: ha az emberi hajszálat hosszában egymillió szeletre hasítjuk, akkor kapunk egy nanométert. Az ilyen apró vízmolekulák könnyen bejutnak a sejtekbe, és hatékonyabban szállítják a hatóanyagokat. A tengeri fermentált hatóanyagok azonnali (15 perc), közép (14 nap) és hosszútávú (90 nap) feszesítő hatást biztosítanak. A réti gyógyvirágok, illetve ezek olajos és vizes kivonatai jótékonyan hatnak a bőrre, fizikai hatásukon túl jellemzően a lelkiállapotot is befolyásolják.

Hogyan használjam?

Diamonds Zafír csepp/ Diamonds SAPPHIRE drops

Cseppentsünk az ujjainkra egy-egy csepp koncentrátumot. A szem környékét elkerülve finom, de határozott körkörös mozdulatokkal masszírozzuk be a cseppeket a bőrbe. Kb. 2-3 perces masszírozás elegendő ahhoz, hogy a drágakő-őrleményt tartalmazó speciális zselé-gömbök felolvadjanak, és a bennük lévő hatóanyagok a gyengéd mechanikai hatás rásegítésével a bőrbe jussanak. Nem kell leöblíteni.

PanFlora’Soul Szőlővirág Tisztító balzsam/FLORA'BALM Vitis Flos

Nyomjunk két pumpányi tisztító balzsamot a tenyerünkre és simítsuk össze. Majd az egyik tenyerünket tegyük a homlokra, a másikat az állra és gyengéden simítsuk be. Majd a tenyerünket helyezzük az arcra, ott is simítsuk be. Lassan, gyengéden, szinte masszírozó mozdulatokkal dolgozzuk be a bőrbe. Fontos, hogy lassan dolgozzunk, elegendő időt szánjunk a tisztításra, mert a krém akkor hat igazán, ha kissé átmelegedett. Végül öblítsük le.

Kaviczky Plusz

Kaviczky Ágnes tanács: A Szőlővirág tisztító balzsam kifejezetten segíti azokat, akik valamilyen kihívás előtt állnak az életben. Megerősíti a győzni akarást, szinte felvértezi a lelket. Olyan erkölcsi erőt ad, amely támogatja a bennünk lévő tehetséget, képességeket, és a kitűzött cél elérésére sarkall. Nem véletlen, hogy a szőlővirág a vezetői erények szimbóluma is.

A zafír a lelki tisztaság, az igazságosság és a hűség égkék köve. Ezt az életérzést tükrözi a zafír viselője.

Összetevők