Kaviczky logo

Hatékonyan ápol, természetesen kényeztet.

Kövessen minket!

  →     →     →   VITALITÁS

VITALITÁS

Használati idő

58 000 Ft (19 Prémium Pont)

díszdoboz

Energia, életerő, frissesség és fiatalos lendület. A Kaviczky Vitalitás csomagjában lévő kozmetikumok nem pusztán a bőrnek, de a lelkünknek is megadják ezeket a pozitív érzéseket, hiszen a rubin az életerő drágaköve, a szőlővirág pedig az ambíciót erősíti.

A csomag tartalma

Rubin csepp (15ml üvegcse cseppentő+díszdoboz) + Szőlővirág Tisztító balzsam/FLORA'BALM Vitis Flos (50ml airless+díszdoboz)

Diamonds Rubin csepp: hatóanyagokban gazdag anti-aging koncentrátum. Lágyan egybeolvadva a bőrrel minimalizálja a ráncok megjelenését és segít megőrizni a bőr tónusát.

PanFlora’Soul Szőlővirág tisztító balzsam: hatékonyan tisztítja a bőrt, eltávolítja a sminket, és más szennyeződéseket, miközben intenzíven hidratálja és védi a bőrt.

A csomag ára:

58.000 Ft  + választhat még egy Kaviczky ajándékcsomagot ingyen

Állatkísérlet mentes készítmény GMO mentes készítmény Organikus készítmény Vegán készítmény

Részletek

Diamonds Rubin csepp/RUBY drops

Mélyreható hidratálás és intenzív ápolás a rubin ragyogásával. Vitalitását veszített arcbőrre. Mindennapos használatra. A Diamonds kozmetikumokban a drágakő-őrleményt – a mannitol nevű fehérjéhez kapcsolva – egy speciális zselégömb tartalmazza, amely a bőrön a testhő és enyhe masszírozás hatására felolvad. A benne lévő mannitol elősegíti, hogy a drágakövek akadálytalanul bejussanak a bőr mélyebb rétegeibe. A hatóanyagok újraépítik a bőrt, a bőrmátrix teljes átalakulását eredményezik. Klinikailag bizonyított, hogy a bőr feszesebbé válik. A drágakövek erejükkel megvédik a sejteket a stressz okozta károsodástól és a bőr mélyebb rétegeiben is csökkentik az UV-sugárzás ártalmait.

PanFlora’Soul Szőlővirág tisztító balzsam/FLORA'BALM Vitis Flos

Hatékonyan tisztítja a bőrt, eltávolítja a sminket, és más szennyeződéseket, miközben intenzíven hidratálja és védi a bőrt. Egy termékben ötvözi az arctisztító, a tonik és az ápoló krém hatását, plusz a pihe-puha bababőr élményével kényeztet. Mindennapos használatra. A PanFlora’Soul termékek a hagyományos természetes anyagok és a legújabb kozmetikai felfedezések különleges, egyedi ötvözetei. Megtalálhatók bennük a tengeri növények hatóanyagai és a réti virágok, gyógyvirágok olajos és vizes kivonatai, valamint a forradalmi újdonságnak számító deklusztarizált (nano) víz. A deklusztarizált víz különlegessége a nano méretéből ered. Csak összehasonlításul: ha az emberi hajszálat hosszában egymillió szeletre hasítjuk, akkor kapunk egy nanométert. Az ilyen apró vízmolekulák könnyen bejutnak a sejtekbe, és hatékonyabban szállítják a hatóanyagokat. A tengeri fermentált hatóanyagok azonnali (15 perc), közép (14 nap) és hosszútávú (90 nap) feszesítő hatást biztosítanak. A réti gyógyvirágok, illetve ezek olajos és vizes kivonatai jótékonyan hatnak a bőrre, fizikai hatásukon túl jellemzően a lelkiállapotot is befolyásolják.

Hogyan használjam?

Diamonds Rubin csepp/RUBY drops

Cseppentsünk az ujjainkra egy-egy csepp koncentrátumot. A szem környékét elkerülve finom, de határozott körkörös mozdulatokkal masszírozzuk be a cseppeket a bőrbe. Kb. 2-3 perces masszírozás elegendő ahhoz, hogy a drágakő-őrleményt tartalmazó speciális zselé-gömbök felolvadjanak, és a bennük lévő hatóanyagok a gyengéd mechanikai hatás rásegítésével a bőrbe jussanak. Nem kell leöblíteni.

PanFlora’Soul Szőlővirág tisztító balzsam/FLORA'BALM Vitis Flos

Nyomjunk két pumpányi tisztító balzsamot a tenyerünkre és simítsuk össze. Majd az egyik tenyerünket tegyük a homlokra, a másikat az állra és gyengéden simítsuk be. Majd a tenyerünket helyezzük az arcra, ott is simítsuk be. Lassan, gyengéden, szinte masszírozó mozdulatokkal dolgozzuk be a bőrbe. Fontos, hogy lassan dolgozzunk, elegendő időt szánjunk a tisztításra, mert a krém akkor hat igazán, ha kissé átmelegedett. Végül öblítsük le.

Kaviczky Plusz

Kaviczky Ágnes tanács: A Szőlővirág tisztító balzsam kifejezetten segíti azokat, akik valamilyen kihívás előtt állnak az életben. Megerősíti a győzni akarást, szinte felvértezi a lelket. Olyan erkölcsi erőt ad, amely támogatja a bennünk lévő tehetséget, képességeket, és a kitűzött cél elérésére sarkall. Nem véletlen, hogy a szőlővirág a vezetői erények szimbóluma is.

A rubin az életerő drágaköve. A tűz erejével átmelegít, segíti az életerő szabad áramlását, a szenvedély fellángolását.

Összetevők