Kaviczky logo

Hatékonyan ápol, természetesen kényeztet.

Kövessen minket!

  →     →     →   MEGÚJULÁS

MEGÚJULÁS

Használati idő

58 000 Ft (19 Prémium Pont)

díszdoboz

Mindig keressünk a változatosság, az újat, a továbblépés lehetőségét, amely új célokat ad az életünknek. A Kaviczky Megújulás csomagja nem csak a bőrünk, hanem a lelkünk megújulását is segíti a gyógyvirágokkal és a drágakövekkel. A rózsa az egykedvűség és lelki fáradtság ellenszere, a zafír pedig a lelki tisztaság égkék köve.

A csomag tartalma:

Százlevelű Rózsa Virágolaj/FLORA'OIL Centifolia (15ml üvegcse cseppentő+díszdoboz) + Zafír csepp/SAPPHIRE drops (15ml üvegcse cseppentő+díszdoboz)

PanFlora’Soul Menta balzsam virágolaj: a bőr szerkezetének teljes megújítását segít: aktivizálja a bőr kollagén termelését, feszesíti a bőrt és puhává teszi.

Diamonds Zafír csepp: lágyan egybeolvadva a bőrrel minimalizálja a ráncok megjelenését és segít megőrizni a bőr tónusát. Érzékelhetően simább, egyenletesebb bőrképet biztosít.

A csomag ára:

58.000 Ft  + választhat még egy Kaviczky ajándékcsomagot ingyen

Állatkísérlet mentes készítmény GMO mentes készítmény Organikus készítmény Vegán készítmény
Kosárba

Részletek

A PanFlora’Soul termékek a hagyományos természetes anyagok és a legújabb kozmetikai felfedezések különleges, egyedi ötvözetei. Megtalálhatók bennük a tengeri növények hatóanyagai és a réti virágok, gyógyvirágok olajos és vizes kivonatai, valamint a forradalmi újdonságnak számító deklusztarizált (nano) víz.  

A Diamonds kozmetikumokban a drágakő-őrleményt – a mannitol nevű fehérjéhez kapcsolva – egy speciális zselégömb tartalmazza, amely a bőrön a testhő és enyhe masszírozás hatására felolvad. A benne lévő mannitol elősegíti, hogy a drágakövek akadálytalanul bejussanak a bőr mélyebb rétegeibe. A hatóanyagok újraépítik a bőrt, a bőrmátrix teljes átalakulását eredményezik. Klinikailag bizonyított, hogy a bőr feszesebbé válik.

A drágakövek erejükkel megvédik a sejteket a stressz okozta károsodástól és a bőr mélyebb rétegeiben is csökkentik az UV-sugárzás ártalmait.

PanFlora’Soul Százlevelű Rózsa Virágolaj/FLORA'OIL Centifolia

A kétfázisú olajban lévő olajoldékony algák a bőr szerkezetének teljes megújítását segítik, így a virágolaj igazi bőr(sz)építész. Aktivizálja a bőr kollagén termelését, hatékony segítség a ráncok kisimításához, a bőr feszesítéséhez. Erősíti a bőr védelmi funkcióját. Látványos hatást biztosít, táplálja, feltölti, hidratálja a bőrt, amely varázslatosan puha lesz.

Diamonds Zafír csepp/Diamonds Sapphire drops

Hatóanyagokban gazdag anti-aging koncentrátum. Lágyan egybeolvadva a bőrrel minimalizálja a ráncok megjelenését és segít megőrizni a bőr tónusát. Érzékelhetően simább, egyenletesebb bőrkép. Mélyreható hidratálás és intenzív ápolás a zafír tiszta fényével. Tónusát vesztett arcbőrre. Mindennapos használatra.

Hogyan használjam?

PanFlora’Soul Százlevelű Rózsa Virágolaj/FLORA'OIL Centifolia

Rázzuk össze az olajat, és legfeljebb 2-3 cseppet cseppentsünk a járomcsontra. Ujjunkkal gyengéden mélyítsük be a bőrbe. Nem kell leöblíteni.

Diamonds Zafír csepp/ Diamonds SAPPHIRE drops

Cseppentsünk az ujjainkra egy-egy csepp koncentrátumot. A szem környékét elkerülve finom, de határozott körkörös mozdulatokkal masszírozzuk be a cseppeket a bőrbe. Kb. 2-3 perces masszírozás elegendő ahhoz, hogy a drágakő-őrleményt tartalmazó speciális zselé-gömbök felolvadjanak, és a bennük lévő hatóanyagok a gyengéd mechanikai hatás rásegítésével a bőrbe jussanak. Nem kell leöblíteni.

Kaviczky Plusz

Kaviczky Ágnes tanácsa: A virágolajok szuper kedvenceim! Nagyon erős és látványos hatást adnak. Nem kell attól tartani, hogy az olaj elnehezíti a bőrt vagy foltot hagy a ruhán, ugyanis azonnal felszívódik, nincs zsíros utóhatás vagy folt! A bőr nem ragad, nem tapad. Csak egyszerűen belülről újjáépül és sokáig megőrzi fiatalosságát. Tényleg elegendő belőle 2-3 csepp, hogy elérjük a kívánt hatást. Ha sok olajat teszünk a bőrre, az nem szívódik fel! 

Összetevők